Για να είστε όμορφη ακόμη και στην ώριμη ηλικία, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε καλά τα οφέλη των αντιοξειδωτικών για την επιδερμίδα σας

Αντιοξειδωτική Φροντίδα με Βιταμίνη C

Για να είστε όμορφη ακόμη και στην ώριμη ηλικία, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε καλά τα οφέλη των αντιοξειδωτικών για την επιδερμίδα σας.

Η ιταμίνη Cείναι ιδιαίτερα ευεργετική για το πρόσωπό σας και για την επιδερμίδα σας αφού δεν είναι τυχαίο ότι οι κρέμες κι οι οροί που την εμπεριέχουν συνιστώνται προς όφελός σας.

Ωστόσο, συχνά παρατηρείται έλλειψη βιταμίνης C στην επιδερμίδα του προσώπου μας ενώ δίνει λάμψη στην επιδερμίδα, μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων και βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας του προσώπου δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια κρέμα με βιταμίνη C αφού είναι αποδεδειγμένα πιο αποτελεσματική όταν εφαρμόζεται απευθείας στην επιδερμίδα, παρά μέσω της κατανάλωσης τροφίμων και ποτών.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλές κρέμες που εμπεριέχουν βιταμίνη C δεν είναι κατάλληλες για ευαίσθητες επιδερμίδες λόγω του όξινου Ph τους, το οποίο μπορεί να τις ερεθίσει.

Κρέμες και οροί με βιταμίνη C

Για να επωφεληθείτε από την ευεργετική δράση της βιταμίνης C, συνιστάται να χρησιμοποιείτε καθημερινά μια κρέμα ή έναν ορό που να την περιέχει αφού από την πρώτη κιόλας εβδομάδα χρήσης, η επιδερμίδα σας θα αρχίσει να φαίνεται πιο καθαρή και λαμπερή και οι ρυτίδες σας θα αρχίσουν να απαλύνονται.

Βέβαια τα πλήρη οφέλη της βιταμίνης C στην επιδερμίδα σας θα είναι 100% εμφανή μετά από 1-3 μήνες.

Τέλος, θα τονωθεί η επιδερμίδα του προσώπου σας και θα ξαναβρεί την ελαστικότητα της. Είναι σημαντικό λοιπόν να επιλέξετε ένα προϊόν που να ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για αρκετούς μήνες οπότε συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.